Festival

30 juni, 1 & 2 juli 2023

Let's Start a Fire together!

Het vuur in elkaar aanwakkeren en verbinding met elkaar aangaan, dat is waar dit festival over gaat. 
 
Elke activiteit op het festival wordt vol vuur, liefde en passie begeleid door degene die precies doet waar hij/zij blij van wordt. Daarmee wakkeren we ons gezamenlijke vuur aan! Let’s start a fire gaat dus over elkaar zien, elkaar inspireren én met elkaar van alles BELEVEN.  
 
We doen niets liever dan jou daarin meenemen, want zoals dat gaat met vuur: als we elkaar aansteken, dan gaan we met z’n allen stralen!

Programma

Vrijdag 30 juni

13:00 – inloop
14:00 – Openingceremonie
15:00 – 20:00 workshops & activiteiten
20:00 – Connective Jamsession
22:00 – Afsluiting

Zaterdag 1 juli

10:00 – inloop
11:00 – Openingsceremonie
11:30 – 20:00 workshops & activiteiten
20:00 – Ademsessie
20:30 – Ecstatic Dance (DJ Martin K)
22:30 – afsluiting

Zondag 2 juli

10:00 – inloop
11:00 – Openingsceremonie
11:30 – 20:00 workshops & activiteiten
20:00 – Ademsessie
20:30 – Ecstatic Dance (DJ Martin K)
22:30 – afsluiting

Dit is er te doen

Alle workshops, activiteiten en behandelingen zitten bij de prijs inbegrepen

Hoop Hoop Hurray

Voor Linda is de hoepel zoveel meer dan een cirkel. Het is JOY, FLOW en LOVE. En dat deelt ze graag met jullie! In haar sessies is het belangrijkste dat je jezelf kan uiten zoals jij dat wilt. Hoepelen is een manier om te verbinden met elkaar maar ook met het innerlijke kind in jezelf dat soms zo graag wil

Lees verder »

Firestarter workshop

Zelf vuur maken geeft je echt een krachtig gevoel. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, zodra je het vuurtje aan krijgt, ervaar je altijd dat gevoel van “YEAH!”. Tijdens deze workshop leert Steven van Forward to the Basics je met berkenschors en een firesteel om je eigen vuurtje te starten, en daar samen een een groter

Lees verder »

Ecstatic Dance

Ecstatic Dance is vrij dansen, op jouw manier. Draaien, springen, bewegen of liggend op de grond: je geeft uiting aan je gevoel in het moment. Er is geen goed, geen fout, geen pasje, geen ‘moves’. Voel en ervaar al je emoties. Leer nieuwe muziek kennen, nieuwe mensen, maar vooral: Jezelf! Ga mee op een muzikale reis vanDJ Martin K Za:19:30

Lees verder »

Shiatsu massage

Bij mij ben je welkom om een Shiatsu behandeling te ontvangen. Bij deze behandel/massagevorm, oefen ik druk uit op het lichaam, afgestemd op jou. Centraal staat de uitnodiging tot het ervaren van jezelf door je lichaam te voelen. Heb je een persoonlijke intentie, wens of vraag omtrent je lichamelijke of emotionele gesteldheid? Of voel je dat je Shiatsu eens wilt

Lees verder »

Connective Drumming

Drummen en samen ritmes maken werkt enorm verbindend! Het is niet voor niks dat mensen dat al duizenden jaren doen. Het maakt niks uit of je al ervaring hebt, of het voor het eerst doet; Iedereen kan mee doen. Goed naar elkaar luisteren, samen beats maken en jammen, dat geeft een gevoel van eenheid en OERKRACHT! Benno gebruikt niet zomaar

Lees verder »

Soep van de Dag

Deze band met altijd wisselende ingrediënten speelt graag chille nummertjes op events of gelegenheden. Ook houden ze van experimenteren en zijn ze niet vies van een paar verzoekjes! ze spelen met een afwisselend gezelschap en hebben ook een afwisselend repertoire. Ben je ook muzikant of muzikaal? Speel dan gewoon een nummertje mee! Zaterdag- & zondagmiddag

Lees verder »

Dit is er te eten & drinken

Vegetarische Curry

Inbegrepen

Voor iedereen is er in de avond een bord vegetarische curry. Deze curry wordt met liefde bereid in een ketel boven een vuurtje. Dat wordt genieten geblazen!

Lekkere tussendoortjes

Te koop

Jildou zorgt met haar foodtruck voor een lekkere tussendoortje. Een aanrader zijn haar vegan brownies.

Water & thee

Inbegrepen

Water en thee kun je de gehele dag door gewoon pakken. Ons team zorgt ervoor dat er altijd drinken voor je klaar staat.

Tickets

Alleen online te koop.
kinderen onder 4 jaar gratis | voor kinderen tot 12, neem dan contact met ons op.

Tickets zijn ook op de dag zelf aan de deur te koop voor een meerprijs van €5,-
kinderen onder 4 jaar gratis | voor kinderen tot 12, neem dan contact met ons op.

Praktische info

Goed om te weten

Tijden:
Zaterdag:
Inloop: 11:00 tot 12:00
Start: 12:00 tot 22:00
Zondag:
10:00 tot 20:30 (startend met potluck* ontbijt) 

Weekendticket:
Het is niet mogelijk om op het festival terrein te overnachten. De overnachting moet dus zelf geregeld worden. Er zijn een aantal campings in de buurt waar je wellicht terecht kunt.

Parkeren:
Er is beperkte ruimte om te parkeren dus als je samen kunt rijden, raden we dat aan. Het terrein is ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer.

Eten en drinken:
Er zijn tussendoortjes op het terrein te koop en in de avond is er voor iedereen een bord vegetarische curry. Het is geen probleem om eigen eten en drinken mee te nemen. 

Avondeten is inbegrepen, lunch moet jezelf regelen.

*Op de zondag ochtend is er een potluck ontbijt. Potluck houdt in dat iedereen wat voor zichzelf en een ander meeneemt. Zo kunnen we met z’n allen lekker eten.


Ticketverkoop:

Er is een beperkt aantal tickets en deze zijn alleen online te koop.

*wil je graag naar het festival, maar mocht het financieel even niet zo goed uitkomen. Neem dan contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Eigen risico:
Het betreden van het festival terrein en het deelnemen aan de workshops zijn op eigen risico. Ook is de organisatie niet aansprakelijk voor het vermissen van of schade aan spullen.

Annulering & restitutie:
Bekijk hier ons restitutie beleid

Route/ adres

Adres:
De Sinnige Pleats
Markeweg 25
Blesdijke

Auto:
Parkeerplek beperkt aanwezig graag zoveel mogelijk samen rijden.

Openbaar vervoer:
Vanaf station Wolvega rijden er meerder lijnbussen die dichtbij het festival terrein stoppen. 

Haltes: 
– Bovenweg, De Blesse. 
– Nieuwstraat, De Blesse

Contact