Soulcollage

Soulcollage

Marjan – Je ziel laten spreken door intuïtief beelden te verzamelen, ze in een collage bij elkaar te brengen en daarmee een kaart te maken die vanuit een diepe laag in jou is ontstaan… Soulcollage facilitator Marjan van der Meer neemt je mee in dit creatieve en verdiepende proces. 

De reis naar die kaart toe is al bijzonder, maar wat het éxtra bijzonder maakt is dat je de kaart uiteindelijk laat spreken. Dat wil zeggen: iemand stelt vaste vragen, jij beantwoordt die ‘via’ de kaart en een andere getuige schrijft jouw antwoorden letterlijk op en leest ze voor. 

Dan hoor je jouw ziel spreken en alleen JIJ weet wat de betekenis is van die woorden. De rest is welwillend getuige en ondersteunt je in dit proces. 

Het is prachtig om dit met elkaar te doen! En het moment om een Soulcollage te maken, zo vlak voor het nieuwe jaar, is ook mooi! Je neemt het mee in 2024 en je zult zien dat de kaart je zal (bege)leiden! Op zaterdag ben je welkom bij Marjan om jouw soulcollage te maken. Er zijn twee creatie-rondes en per ronde is er ruimte voor zes deelnemers. 

Andere activiteiten