Ice Bath

Ice Bath

Joska – Het ijsbad is een waardevolle spiegel, waarin ik jou laat ontspannen. Je krijgt een flinke boost energie en hormoonaanmaak, zodat je heerlijk verder kunt genieten op Let’s Start A Fire.

Het ijsbad geeft je een acute stressprikkel en daarmee een fijne reset. Even een klapper voor je lichaam en geest. Het is een spiegel waarin je je gedrag weerspiegeld krijgt, je patronen, overtuigingen… om vervolgens in de ontspanning te zakken. Je oerkracht voelen stromen, je innerlijke vuur komt tot uiting, de gelukshormonen gieren door je lijf, ”I can do this! Ik voel me ontspannen in de kou, wauw!”

Mijn naam is Joska Marrit en dit is wat ik anderen laat ervaren: het voelen van hun eigen innerlijke kracht, oerkracht, power. Ik laat anderen ontspannen in zo’n extremiteit als de kou. Mijn ijsbaden zijn echt koud; 1 á 3 graden. Door te ervaren dat je hierin kunt ontspannen, kun je de hele wereld aan. Grenzen (angsten en belemmeringen) vervagen, je durft meer. Overal waar je bent, al sta je voor iets waarvoor je angstig bent, je voelt dat je het kunt. Het vertrouwen in jezelf, je lichaam, wetende dat je met je adem alles aankan, dát is wat je leert door het ijsbad.

Een quick fix bestaat niet zei ik altijd. Totdat ik koude-training ontdekte. In een moment, een aantal minuten, ga je van je vecht/vluchtreactie naar totale ontspanning en euforie. Alles waarmee je worstelt in je daily life weerspiegeld zich aan je. Ik zie dit en geef dit aan je terug. Je leert over jezelf, ontdekt ingedutte capaciteiten en voelt je herboren.

Ik kijk ernaar uit je te begeleiden in dit prachtige proces.Andere activiteiten