Lotte Walda

Lotte Walda

Lotte – Tijdens mijn concert neem ik jullie mee op een reis door de seizoenen. Ik zal nummers zingen van mijn albums ‘’Dragonfly’’ en ‘’Sunflower’’. Mijn muziek is volledig geïnspireerd op de natuur en haar wonderen en de inspirerende reizen die ik heb gemaakt. De nummers komen uit mijn hart en vanuit mijn intuïtie, die me altijd begeleid.

Ik hou echt van reizen, nieuwe mensen ontmoeten en de natuur verkennen. De schoonheid van de natuur raakt me, en het idee dat we deel uitmaken van iets groters geeft me een bijzonder gevoel. Seizoenen inspireren me omdat ze laten zien hoe alles verandert…

In onze drukke levens vergeten we soms de connectie met de natuur. Daarom wilde ik muziek maken dat mensen helpt die band weer te voelen, een soort herinnering aan de tijdloze kracht van de natuur om ons heen. Niet alleen voor anderen, maar ook voor mezelf.

Daarnaast wil ik met mijn teksten ook vaak om aandacht vragen voor het belang van het gezamenlijk zorgen voor onze aarde. In mijn lied ‘’Move Mountains’’ bijvoorbeeld stel ik me een klein meisje voor dat de wereld schildert met prachtige kleuren, waardoor alles tot leven komt. Dit herinnert me eraan dat we de kracht hebben om elk obstakel te overwinnen en samen grootste dingen te bereiken.

We kunnen bergen verzetten en zelfs de sterren aanraken. Dit lied is een herinnering dat met vastberadenheid en geloof in onszelf er niets is dat we niet kunnen bereiken. Het spoort ons aan om groot te dromen en nooit op te geven, wetende dat ons potentieel grenzeloos is.

Ik hoop jullie tijdens mijn concert te inspireren en een stukje dichterbij de natuur te brengen.Meer info: www.lottewalda.com
Interview/pers verzoeken: pers@trixmgmt.nl
Boekingen: info@doubleveeconcerts.nl
Alle overige vragen: lottewalda@trixmgmt.nl

Andere activiteiten