Lotte Walda

Lotte Walda

Lotte – Ik noem mezelf een oude ziel door mijn voorliefde voor 70’s muziek en vintage kleding. Ik wordt geïnspireerd door folk singer-songwriters uit met name het Amerika van de jaren zeventig van de vorige eeuw (o.a. Joni Mitchell, Melanie), maar evengoed door mijn reizen, de mensen waar ik mee omga en de huidige generatie artiesten met een boodschap (Zaz, Jack Johnson, Raising Appalachia).

—-

“Singer-songwriter Lotte Walda valt op door haar catchy melodieën, rake teksten en haar authentieke, innemende stem. Met haar muziek wil Lotte Walda inspireren. Stuk voor stuk ademen de nummers van haar nieuwe album ‘Dragonfly’ dankbaarheid, liefde en hoop voor een betere toekomst voor ons allemaal. Als een zonnestraal reist ze over de wereld om haar muziek en deze boodschap naar de mensen toe te brengen. En dat lukt, zo werd haar single ‘Let It Flow’ bijna 12 miljoen (!) keer beluisterd. Inmiddels is haar eerste echte album ‘Dragonfly’ met daarop 18 nummers geïnspireerd op de natuur en al haar bijzondere reizen uitgekomen. De single ‘Honour Life’ vormde een goed voorproefje voor het hele album! In Honour Life eert Lotte het leven, zodat het haar zal eren: “Als ik besluit dankbaar te zijn, zal ik dankbaarheid voelen.”

Album
‘Dragonfly’ verschijnt in een zeer bijzondere, dubbele vinyl uitgave met gekleurd vinyl. Kant A en B vormen de zon met een lente- en zomerzijde en kant C en D vormen de maan met een herfst- en winterzijde.

Het album is geproduceerd door twee generaties Bombrini die beiden al ruimschoots hun sporen in de muziek hebben verdiend. Gino Bombrini (o.a. YinYin, Komodo) ontfermde zich over de ene helft van de songs en zijn vader Angelo Bombrini (o.a. The Ragtime Rulers) nam de andere helft van de productie voor zijn rekening. De muzikaliteit van de Bombrini’s sluit goed aan bij de songs van Lotte en zij zorgen gezamenlijk voor de warme, natuurlijke sfeer die de songs kenmerken.Meer info: www.lottewalda.com
Interview/pers verzoeken: pers@trixmgmt.nl
Boekingen: info@doubleveeconcerts.nl
Alle overige vragen: lottewalda@trixmgmt.nl

Andere activiteiten

Dit festival wordt georganiseerd door Stichting Let's Start a Fire | kvk: 88299759