Ecstatic Dance

Ecstatic Dance

DJ Martin K & DJ Melvin – Ecstatic Dance is vrij dansen, op jouw manier. Draaien, springen, bewegen of liggend op de grond: je geeft uiting aan je gevoel in het moment. Er is geen goed, geen fout, er zijn geen precieze danspasjes. Voel, ervaar en DANS al je emoties.

Zit je geest je in de weg, of kun je alles loslaten? Zonder woorden zijn we getuige van elkaars dans, van de veranderingen in de muziek en de energie in de zaal. De DJ neemt je mee op reis en jij mag jezelf helemaal laten zien; zoals jij bent, zoals jij je op dat moment voelt! 

Ga mee op een muzikale reis!

Deze avonden worden mede-georganiseerd door Ecstatic Dance Leeuwarden.

Vrijdag avond ~ DJ Melvin
De symbiose tussen Melvin en z’n muziek is als een lot dat in zijn ziel gegrift staat. Op 17-jarige leeftijd begon zijn muzikale reis met twee tweedehands draaitafels en een mixer, waarna hij zich begaf op een sonische odyssee die hem op exotische avonturen, mysterieuze dieptes en naar onbereikbare hoogtes voerde. Meer dan 23 jaar later brandt zijn passie nog altijd met een vurige intensiteit. Vastberaden om dansers in vervoering te brengen, zet hij zich gedrevener dan ooit in voor zijn roeping.

Zijn dj-sets zijn als een magische wereldreis op zichzelf, waarbij je niet alleen meegenomen wordt op een geografische ontdekkingstocht, maar ook op innerlijke verkenningstocht gaat. De muziek nodigt je uit om – in verbinding met elkaar – het grenzeloze universum van je eigen Zijn te verkennen.

Melvin is tevens de stuwende kracht achter de succesvolle White Fire dansavonden in Den Haag.

Zaterdag avond ~ DJ Martin K
Martin is resident DJ bij Ecstatic Dance Leeuwarden, multi-instrumentalist, componist en producer. Zijn liefde voor dans en muziek zette hem er toe om in 2019 zijn eerste set te draaien als Ecstaatic DJ.
“Voor mij is muziek gekristalliseerde tijd. Net als edelstenen is er in muziek orde, ritme, harmonie én zorgen de nodige imperfecties in de structuur telkens weer voor een unieke kleur, textuur en de helende eigenschappen. Als ik muziek maak of luister, voelt het alsof er edelstenen via het gehoor hun weg vinden naar de ziel… En als DJ heb ik de mogelijkheid om de mooiste edelstenen in mijn verzameling te delen met de dansvloer!”.

Martins sets worden ontvangen als een verhaal, waarin een plot-twist of een confrontatie niet geschuwd wordt. Als je geluk hebt, pakt hij er een live-instrument bij of verrast hij je met een eigen gemaakte remix van bekende nummers.


Andere activiteiten