“Versterk de team-spirit met een workshop of schud het publiek wakker met een energizer.”

Drummen en samen ritmes maken werkt enorm verbindend! Het is niet voor niks dat mensen dat al duizenden jaren doen. Het maakt niks uit of je al ervaring hebt, of het voor het eerst doet; Iedereen kan mee doen. Goed naar elkaar luisteren, samen beats maken en jammen, dat geeft een gevoel van eenheid en OERKRACHT! Ik gebruik niet zomaar trommels, maar de handgemaakte Meraki-drums. Mijn inspiratie haal ik uit onder andere oerdrums, moderne drums, Japanse Taiko drums en Haka’s uit Nieuw Zeeland. Voor teambuilding, bedrijfsuitjes of energizers.

Play Video

Energizers

Houd het publiek van je evenement of congres wakker met een drum-energizer. Wanneer het publiek lang moet luisteren, is er behoefte aan wat energie en beweging tussendoor. Echt zo’n moment om Connective Drumming in te zetten. Een paar mensen mogen drummen op het podium, de rest van het publiek doet lekker mee met body-percussie. Plezier gegarandeerd en dit zorgt voor meer aandacht en energie bij de sprekers of workshops die volgen.

Prijs: Op aanvraag

Ideaal voor: congressen | evenementen | optredens | presentaties

Play Video

teambuilding/ Workshops

Drummen is ontzettend leuk en het verhoogt ook nog eens de energie en team-spirit. Samen creëer je stevige beats, kom je in een flow tijdens het jammen en leer je op elkaar in te spelen. We doen oefeningen om even los te komen, gevolgd door uitdagingen zoals drumbattles en we sluiten af met een gezamenlijke jam. Een enorme boost voor het team, of zoals ik het noem: De Tribe!

* De drums zijn elektronisch kunnen daardoor zo hard of zacht als je wilt. Een beetje geluidsoverlast zul je altijd hebben, je bent tenslotte aan het drummen.

Prijs: Op aanvraag

Ideaal voor: bedrijfsuitjes | familiedagen | festivals | teams

Maak je eigen drum

Zelf iets maken en er een persoonlijke touch aan geven, voelt ontzettend goed. Daarom staat dit centraal in deze workshop. Iedere deelnemer maakt z’n eigen unieke trommel. Met behulp van een spijker kras je symbolen, patronen of je eigen naam in de trommel. Zo ontstaan er allerlei ontwerpen die oerkracht uitstralen. Uiteindelijk gebruiken we de trommels gelijk in een aantal drum- en teambuilding oefeningen. En de drum mag je houden uiteraard.

Prijs: €50,- incl. BTW p.p.

Ideaal voor: bedrijfsuitjes | familiedagen | festivals | teams

meraki drums

Meraki betekent: “Ergens vol passie aan werken en daar je hart en ziel in te stoppen.” Dat is de perfecte naam voor deze trommels. Ik heb ze zelf ontworpen, met allerlei tekens die het ‘tribegevoel’ opwekken. De geluiden die eruit komen, zorgen vaak voor verbazing, dankzij de drumcomputer. Het maakproces was vanuit passie en dát Meraki-gevoel wil ik iedereen meegeven tijdens het drummen.

instagram