Het is onze missie om mensen en teams te helpen bij het (her)starten van hun ‘Inner Fire’ zodat ze een betekenisvol en kleurrijk leven kunnen creëren in sterke verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen.Benno Bos

“Het is mij Why solide grond, hulp en inspiratie te bieden voor mensen om hun hart te volgen, verbinding te vinden met de wereld om hen heen, en te genieten van het leven op hun eigen unieke manier.”


Ik zie mezelf als een student van het leven en wil de lessen die ik leer graag doorgeven aan anderen. Ik ben iemand met een liefde voor betekenisvol werk en levensfilosofie. Of het gaat om workshops, gesprekken of grafisch werk maakt niet uit, zo lang ik maar werk vanuit mijn idealistische visie, dan ben ik in m’n element. Op andere momenten kan ik mezelf helemaal laten gaan achter mijn drumstel of tot rust komen tijdens het maken van een vuurtje of wandelen in het (Zweedse) bos. Helemaal gelukkig ben ik als ik alles kan doen onder het genot van mijn favoriete muziek en samenwerk met mensen waar ik om geef.

O, ja ik ben ook grafisch ontwerper, bekijk mijn werk op deze websiteLinda Sinnige

“Het is mijn Why om mensen de mogelijkheid te geven zichzelf te uiten op een manier die bij hen past. Dit met als doel dat ze zich verbonden voelen met hun creatieve levenskracht en elkaar.”


Als iemand zichzelf op zijn of haar eigen creatieve manier uit, kan ik me enorm verwonderen. Daar gaat mijn Inner Fire feller van branden. Dit kan gaan over een tekening, dans, uitvinding, grap, verhaal of heel wat anders. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor uiting, als het maar bij diegene past. Mijn missie is daarom geworden om deze mooie creatieve levenskracht aan te wakkeren. Ik ben dat bij kinderen gaan doen, als leerkracht in het basisonderwijs, maar daarnaast is het ook fantastisch met volwassenen te werken. Ze staan vaak versteld van zichzelf. 


Ik heb ook een spel gemaakt om creativiteit te stimuleren, kijk daarvoor op dikkedraaiananas.nl


Benno’s ervaring

Tijdens mijn studie (Communication and Multimedia Design) lieten docenten mij een video zien van Simon Sinek waarin hij zijn concept Start With Why presenteerde. Dit inspireerde mij. In die tijd ontdekte ik ook mijn eigen Why en hielp andere studenten met het vinden van die van hen. Ik besloot er na de studie mee verder te gaan door een bedrijf op te richten.

Hiermee kreeg ik in 2016 de kans om reizen te organiseren naar Zweden. Groepen Nederlanders meenemen in de natuur, naar een bijzondere familie die in mijn ogen echte firestarters zijn. Geweldig om te zien hoe de deelnemers tot inzichten kwamen, je zag hun ‘Inner Fire’ steeds feller worden. Ook gaf ik samen met twee collega’s een Find Your Why workshop in Italië. Wat me echt bij gebleven is, is hoe de sfeer in het team is omgeslagen na deze sessie; van ongeïnspireerd en individualistisch naar een warme groep die plezier had!

Een ander project wat ik nooit zal vergeten is het ombouwen van mijn bus tot camper. Linda en ik besloten in een bus te gaan wonen. Zonder ervaring heb ik stap voor stap een gezellig huis gemaakt van de bus, genaamd Eddie. Benieuwd? Bekijk HIER het resultaat.Linda’s ervaring

Naast de PABO ben ik ook afgestudeerd in Communicatie en Multimediadesign. Bij beide studies koos ik ‘Creatief Denken’ als afstudeeronderwerp. Zo heb ik allerlei onderzoeken gedaan en activiteiten ontdekt die hierbij passen. En mijn ‘drive’ om hiermee aan de slag te gaan werd alleen maar groter. Daarom staan al mijn projecten in het teken van creativiteit, een voorbeeld is het kaartspel ‘Dikke Draai Ananas’, waarbij de fantasie wordt geprikkeld.

In 2018 heb ik verschillende cursussen gedaan. Zo heb ik een training gevolgd van Brain Fuel, zodat ik kan werken als facilitator bij brainstorms. Ik heb hierdoor geleerd om ook met volwassenen aan de slag te gaan met creativiteit. Blokkades laten verdwijnen, inspelen op de groepsdynamiek en natuurlijk leuke manieren om ideeën te genereren.Ik heb altijd gedanst, het is een manier om me vrij te voelen. Toen ik ontdekte wat Ecstatic Dance was, heb ik me meteen inschreven om een opleiding te volgen om trainer te worden in deze dansvorm. Ik wilde andere mensen ook laten ervaren hoe ze van hun hoofd naar hun lichaam kunnen gaan, zich zelfverzekerder en vrijer kunnen voelen en een diepe verbinding kunnen creëren.

Let’s Start a Fire is ontstaan toen we tegen uitdagingen aanliepen en een probleem ontdekten in onze directe omgeving. We vonden het lastig te ontdekken wat we echt wilden en waar we goed in waren. Vaak was er tijdens de studie een moment waarbij we geen motivatie konden vinden, of dat we geen idee hadden wat we na de studie wilden. We vonden ons werk prima maar hadden zo’n gevoel van: ‘is dit het nou?’. We ontdekten dat onze vrienden met hetzelfde probleem worstelden. Maar door veel te onderzoeken en ons te richten op persoonlijke groei, zien we het leven als een interessante zoektocht of beter gezegd: VINDTOCHT! Dit is een proces, iets wat ons hele leven door zal gaan. Tijdens onze studie hebben we meerdere projecten gedaan over persoonlijke groei, creatief denken en het vinden van je missie. Later is dit uitgegroeid tot een bedrijf. Het bedrijf heeft verschillende vormen en namen gehad, maar sinds we in 2016 een tijdje in de Zweedse natuur hebben geleefd, zijn we erachter wat de kern is;

Een fijn leven voor en met elkaar creëren op een manier die bij jou past.CONTACT