LEAP sessie

LEAP sessie

Lara Jeanne – Lifeforce Energy Awakening Process (LEAP) is een energetische transmissie op de mat. Het gaat om jouw eigen levensenergie. Het is een directe overdracht van levensenergie die een diep ontwakingsproces in je activeert, ook wel bekend als kundalini ontwaken. Kundalini is een van de namen die worden gegeven aan deze krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die ieder mens in zich heeft. Deze energie sluimert echter vaak in ons, we maken er beperk gebruik van. Wanneer het eenmaal is ontwaakt met voortdurende blootstelling, vindt er een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. Deze herbedrading maakt een diepe genezing en transformatie mogelijk die vaak via andere wegen niet goed te bereiken is. Door middel van muziek, energiewerk en aanraking (drukpunten) ervaar je de sessie. Ik begeleid je tijdens deze energie transmissie door jouw systeem te activeren. 

LEAP levert een hele speciale behulpzame bijdrage wanneer je kiest voor een natuurlijk helingsproces. Het is het pad van overgave. Het afpellen van lagen van diepgewortelde conditionering en ervaringen, loslaten en genieten in het moment. Dit is een natuurlijk en intuïtief energetisch proces wat jouw systeem op geen enkele manier zal storen. LEAP brengt precies in jouw los wat jouw systeem op dat exacte moment nodig heeft. Als facilitator ben ik er om jou te begeleiden om terug te stappen in jouw authentieke kracht, in de herinnering aan jouw essentie, zodat jij meer flow, vervulling en levensvreugde kunt leven. 

Maak kennis met de energie van jezelf tijdens een LEAP groep sessie. Naast dat je levensenergie actief is tijdens de sessie is het proces na het ervaren van de sessie nog steeds actief. Voel jij the call tot LEAP en zou jij graag een sessie willen bijwonen? I would love to meet you! Je bent mega welkom!Andere activiteiten