Ice Bath

Ice Bath

Joska – Het einde van een kalenderjaar, een prachtig moment om al het oude achter je te laten en met alle frisheid en openheid het nieuwe jaar in te gaan.

Hoe fijn is het om zo aan het einde van het jaar jezelf een fijne reset te geven?

Even een klapper voor je lichaam en geest. Een spiegel waarin je je gedrag weerspiegeld krijgt, je patronen, overtuigingen… om vervolgens in de ontspanning te zakken. Je oerkracht voelen stromen, je innerlijke vuur komt tot uiting, de gelukshormonen gieren door je lijf, ”I can do this! Ik voel me ontspannen in de kou, wauw!”

Mijn naam is Joska Marrit en dit is wat ik mensen geef: het voelen van hun eigen innerlijke kracht, oerkracht, power. Ik laat mensen ontspannen in zo’n extremiteit als de kou. Mijn ijsbaden zijn echt koud; 1 á 2 graden. Door te ervaren dat je hierin kunt ontspannen, kun je de hele wereld aan. Grenzen vervagen, je durft meer. Overal waar je bent, ook al sta je voor iets waarvoor je angstig bent, je voelt dat je het kunt. Het vertrouwen in jezelf, je lichaam, wetende dat je met je adem alles aankan, dát is wat je leert door het ijsbad.

Een quick ‘fix’ bestaat niet zei ik altijd. Totdat ik koude-training ontdekte. In een moment, een aantal minuten, ga je van je vecht/vluchtreactie naar totale ontspanning en euforie. Alles waarmee je worstelt in je daily life weerspiegeld zich aan je. Ik zie dit en geef dit aan je terug. Je leert over jezelf, ontdekt ingedutte capaciteiten en voelt je herboren.

Ik kijk ernaar uit je te begeleiden in dit prachtige proces.Andere activiteiten