Find Your Why

Workshops om de missie, de ‘Why’ te ontdekken van je bedrijf, team of jezelf. Hieronder zie je de mogelijkheden:
Teams & Bedrijven

Het kennen van de bedrijfs-Why geeft een duidelijke richting bij het maken van keuzes die helpen bij het realiseren van de bedrijfsvisie. De Why zorgt ervoor dat je mensen aantrekt die staan waar het bedrijf voor staat. Het is fijn om de Why van elk teamlid te kennen zodat ze zich op een dieper level met elkaar en het bedrijf verbonden voelen.

De Why-basics (1 tot 2 uren)
Je maakt kennis met de Start With Why-methode en ontdekt welke stappen en activiteiten je helpen bij het vinden van je eigen of gezamenlijke Why. In de korte tijd die we hebben, krijg je handvatten om later zelf aan de slag te gaan met het vinden en formuleren van je Why.

——

Why van het team of bedrijf (4 uren of langer)
Bij deze workshop nemen we de tijd om uitgebreid in te gaan op het vinden en formuleren van de Why. In dit geval gaat het over een gezamenlijke Why van het team of bedrijf. Welke richting gaan jullie op en waar doen jullie het eigenlijk voor? Dat soort vragen komen aan bod.

——

Why van alle teamleden (5 uren of langer)
In elk team zitten individuen met ieder een eigen Why. Het is goed om deze te weten van elkaar, dus bij deze workshop gaan we dieper graven om erachter te komen wat de Why van elk teamlid is.

*Prijzen en locatie in overleg

Individuen

Het weten van jouw Why geeft je richting bij het maken van keuzes in je leven. De dingen die je doet, zijn van meer betekenis en dat geeft een voldaan gevoel.

Persoonlijke sessie
Het is ook mogelijk om een 1 op 1 sessie aan te vragen of een sessie met maximaal drie personen. Op deze manier houden we het klein en persoonlijk. In een sessie van twee uren maken we een start met het vinden van je Why. Daarna kun je zelf aan de gang. Bij een langere sessie van vier uren, gaan we samen het hele proces door, om zo sneller bij de Why te komen. Aan het einde van deze sessie heb je een ruwe versie van jouw persoonlijke Why.

——

Door ons georganiseerd
We organiseren ook workshops waar je je voor op kunt geven om eens dieper naar je Why te graven samen met anderen. Ervaringen uitwisselen, verbinden en plezier maken. Het liefst doen we dat op een locatie waar we kunnen genieten van een kampvuur in de natuur. Hou onze Facebook in de gaten voor het eerstvolgende evenement.

Prijzen:
• Door ons georganiseerd – Verschilt per workshop
• Persoonlijke sessie
– Korte sessie | ±2 uren | €80,- p.p. (incl. btw en excl. reiskosten)
– Uitgebreide sessie | ±4 uren | €155,- p.p. (incl. btw en excl. reiskosten)

Workshop aanvragen of heb je andere wilde ideeën, laat het weten!

mail@letsstartafire.com

Een aantal ervaringen


De overkoepelende Why ontdekt voor een bedrijf in Italië.Simon Sinek, de man achter Start With Why, ontmoet in Zwolle.Een Find Your Why workshop in de Zweedse natuur.Studenten van de NHL Hogeschool de Why van hun projecten helpen vinden.