Quantum Jump

Quantum Jump

Phina – Oude energetische ballast laat je achter in 2023 en je maakt kennis met jouw gewenste energetische blauwdruk voor het nieuwe jaar.  Phina neemt je mee in een oud & nieuw quantum jump healing. 

Quantum Jumping kan je helpen groeien, zowel persoonlijk, spiritueel en professioneel door middel van meditatie, visualisatie oefeningen en energiewerk.

Het is een manier om toegang te krijgen tot andere versies van jezelf in nieuwe realiteiten, om zo inzichten, kennis en vaardigheden op te doen die je kunnen helpen om je leven te transformeren. 

In deze workshop leer je hoe je je af kan stemmen op je nieuwe toekomst. Wanneer je duidelijk invoelt op de versie van jouw leven die je wilt leven, maak je kennis met de energie die daar bij hoort.

Deze energie verankeren we in jouw energetisch veld en verbinden we met je hart. Creëren vanuit liefde is super krachtig. Wanneer je hier dagelijks naar terugkeert in je eigen meditatie, trigger je zowel je energetische blauwdruk als je onderbewuste, die van daaruit kiest voor de juiste acties. 

Jij hebt de kracht om je eigen toekomst te creëren!

Ik zie je graag!Andere activiteiten