> Lees hier < de covid-19 maatregelen van Connective Drumming.

COVID-19 maatregelen

Connective Drumming gaat om samen komen en samen muziek maken. De diepere verbinding voelen met muziek. Dit is allemaal iets lastiger sinds de uitbraak van COVID-19. We houden de regels en versoepelingen van het RIVM nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat we daaraan voldoen. Hier zie je een overzicht met de maatregelen.

1,5 meter afstand

De trommels staan los van elkaar en de kabels zijn lang genoeg om elke trommel minimaal 1,5 meter uit elkaar te zetten.

Hygiëne

Alle drumstokken worden voor en na de workshops allemaal gedesinfecteerd. Ook de workshopleider wast extra vaak z’n handen en we wisselen niet van stokken. Ook de deelnemers wassen voor de workshop hun handen.

Contact

Alle oefeningen waar je contact maakt met je medespelers (ook elkaars stokken) slaan we over. Ook worden de stokken niet overhandigd door de workshopleider.

Aantallen

Normaal gesproken maakt het aantal personen per workshop niet uit. Maar zolang we afstand moeten houden is er per workshop ruimte voor max. 10 personen (indien samenkomen is toegestaan).

Ruimte

De ruimte voor de workshops moet groot genoeg zijn zodat iedereen 1,5 meter uit elkaar kan staan. De ruimte moet ook voldoende geventileerd kunnen worden. Een workshop buiten of onder een partytent is nog beter.

Mogelijkheden zien

Wij respecteren de regels van het RIVM en doen ons best om de gezondheid van onszelf en elkaar te beschermen. Maar binnen de regels kijken we maar al te graag naar wat er mogelijk is. Ideeën? laat het ons weten.