Maak een verrassende reis langs de zeven chakra’s zodat er ruimte ontstaat voor je ware, pure zelf! Dit doe je niet alleen, maar samen met andere prachtige vrouwen. In deze groep creëren we een veilige plek zodat alles er mag zijn. Emoties, gedachten, sensaties; LET IT BE! Dit doen we vooral door dans en beweging te gebruiken. Je hoeft echt geen goede danseres te zijn, het gaat om bewegen zoals jouw lichaam wil en dan is alles goed. We richten ons elke avond op een andere chakra zodat je steeds een ander onderdeel van jezelf omarmt, denk hierbij aan intuïtie, het innerlijke kind, kracht of expressie.

Dans de vrijheid tegemoet!

Aankomende events

Dance, my sister, dance sessies

 

♥ Data en tijden:
– Zondag 27 juni 2021 20.00 tot 21.30 uur

Bij deze sessie staat de keel chakra centraal. De oefeningen gaan over loslaten, onze waarheid en vrije expressie. Natuurlijk is er ook ruimte om heerlijk vrij te dansen! We kunnen blauwe kleren aan doen als we willen (draag vooral wat je comfortabel vindt en voel je niet bezwaard als dat geen blauw is).

– Zondag 11 juli 2021 20.00 tot 21.30 uur

Bij deze sessie staat de ‘derde oog chakra’ centraal. De oefeningen gaan over het vertrouwen op je eigen intuïtie, innerlijke wijsheid en zien. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om heerlijk vrij te dansen! We kunnen kleren aan doen in de kleur indigo / donkerblauw / paars.  Draag vooral wat je comfortabel vindt en voel je niet bezwaard als dat niet in deze kleur is.

♥ Locatie:
Studio 145
Noordvliet 145, Leeuwarden

♥ Prijs: 15 euro per avond.

Mee doen? Meld je hier aan