workshops

Connective Drumming

Drummen en samen ritmes maken werkt enorm verbindend! Het is niet voor niks dat mensen dat al duizenden jaren doen. Ik gebruik niet zomaar trommels, maar de handgemaakte Meraki-drums. Het maakt niks uit of je al ervaring hebt, of het voor het eerst doet; Iedereen kan mee doen. Goed naar elkaar luisteren, samen beats maken en jammen, dat geeft een gevoel van eenheid en OERKRACHT! Ik haal inspiratie onder andere uit oerdrums, moderne drums, Japanse Taiko drums en Haka’s uit Nieuw Zeeland. Voor teambuilding, bedrijfsuitjes of energizers.

firestarter

Zelf vuur maken en dat euforische moment als er een vlam ontstaat geeft het zelfvertrouwen een boost. En samen rond het vuur zitten versterkt de teamspirit vanuit een diepe oerkracht. Je leert je eigen vuur te maken met wat schors en een firesteel, gevolgd door een heuze ‘firestart challenge’. We sluiten de workshop af met een lunch, diner of snack bereidt boven het door jullie gecreërde vuur. 

Een toffe workshop voor teamuitjes, familiedagen, vriendengroepen of voor mensen die meer met de natuur willen verbinden. Ook mogelijk als korte energizer voor evenmenten, congressen etc.

find your why

Een WHY is de drijfveer, intentie, het kompas dat ieder van ons voortbeweegt. Met andere woorden; je persoonlijke missie en kern- waarden. Of je nu een ondernemer, werknemer, leider of team bent. Of dat je zoekt naar duidelijkheid en richting voor je volgende stap. Je WHY is een constante factor die je die richting geeft en uiteindelijk voldoening en geluk opleverd. Tijdens een workshop of persoonlijke sessie doorlopen we het Find Your Why proces en formuleren we jouw persoonlijke WHY of de WHY van het bedrijf of team

* We hebben toestemming van Simon Sinek en z’n team om hun content te gebruiken. Zo helpen we niet alleen jou, maar ook de Start With Why movement.