Over mij
Drummen is al van jongs af aan een grote passie voor mij. Op een oude videoband is te zien dat ik als vier jarige jongetje met een trommel al drummend door de kamer loop. De eerste vonk kan ik mij ook nog herinneren. Mijn vader kreeg een videoband van KISS Unplugged en dat geluid van de drums en het juichende publiek spraken me zeker aan. Het vuur werd pas echt aangewakkerd toen mijn vader me een live opname van drumsolo van Eric Car (KISS) uit de jaren tachtig liet zien. Dat brute geweld en zijn immense drumstel, dat wilde ik ook! Sinds mijn 11e ben ik actief aan het drummen. Nu nog steeds ben ik wekelijks en soms dagelijks aan het drummen. Drummen is voor mij niet alleen actief maar ook meditatief. Op gevoel een ritme spelen, ogen dicht en gewoon opgaan in de drums.

Connective Drumming 
Naast traditionele drummen, geef ik ook workshops Connective Drumming waarbij ik zelf gemaakte Meraki Drums gebruik voor teambuilding en event energizers. 

Bands
Ik heb in verschillende bands gezeten en sta altijd open voor een nieuwe band. Dus als je een drummer zoekt kun je altijd even contact met me opnemen.

Momenteel ben ik actief in Benno and the Blondies

 

 

Drumcovers

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Connective Drumming

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen