Tools & downloads

Millennials - Simon Sinek

De moderne strubbelingen
van jonge volwassenen

- een infographic van 10 pagina's

Het kijken van een video van Simon Sinek over de strubbelingen van jonge volwassenen (millennials), inspireerde mij om er een infographic van te maken. Als een jonge volwassen man, herkende ik me in deze strubbelingen omdat ik deze regelmatig tegen kom. Ik hoop dat met deze infographic we ze leren begrijpen en manieren vinden om ze aan te pakken.

• Binnenkort beschikbaar

EDSO 2017-03

Creëer een Circle of Safety:
EDSO in Actie

- een infographic van 9 pagina's

Een infographic geïnspireerd op het werk van Simon Sinek. Deze infographic legt uit waarom en hoe het komt dat wel geluk en voldoening ervaren. Dat door in te zoomen op de volgende gelukshormonen; Endorfine, Dopamine, Serotonine, Oxytocine en Cortisol

gumroud_20omslag2

The Joy Of Making
a small difference

- een e-boek van 50 pagina's (engels)

Dit project ging over het ontmoeten van mensen die doen waar hun hart ligt, zelfs als geld geen rol zou spelen. De reden dat we deze mensen wilden vinden, is omdat wij geloven dat ze een verschil maken op een kleine schaal. We hebben hun verhalen gebundeld in een book om zo anderen te kunnen inspireren. Voor ons was dit niet zomaar een reis. We wilden buiten de gebaande paden van de studie en werk gaan. Nieuwe plekken, inzichten en ervaringen. Dat is wat we zochten, en hebben gevonden.