COVID-19 Maatreglen

Hier zie je een overzicht van hoe ik de maatregelen omtrent COVID-19 hanteer. Ik hou de regels en versoepelingen van het RIVM nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat we daaraan voldoen. 

Workshop/ Find Your Why werk

Voor de maatregelen voor Connective Drumming klik hier

1,5 meter afstand

Firestarter workshop:
De plekken waar iedereen vuur maakt kunnen met gemak minimaal 1,5 meter uit elkaar gelegd worden. En ook de uitleg kan op 1,5 meter afstand gedaan worden.

Find Your Why workshop:
Tijdens een workshop moeten er groepen gevormt worden, het is iets lastiger om de verbinding met elkaar te voelen maar ook hier kan 1,5 meter afstand gehanteerd worden.

Hygiëne

Firestarter workshop:
De begeleider wast voor en na de workshop z’n handen. De deelnemers desinfecteren hun handen voor en na de workshop. De firesteels worden voor en na elke woordshop gedesinfecteerd.

Find Your Why workshop:
De deelnemers nemen hun eigen pen en papier mee. De begeleider wast vor een na de workshop z’n handen.

Contact

Firestarter workshop:
Fysiek contact wordt ten alle tijden vermeden. Ook bij het laten zien hoe je vuur maakt gebruikt de begeleider altijd z’n eigen filesteel en de deelnemers wisselen geen firesteels met elkaar uit.

Find Your Why workshop:
Fysiek contact wordt ten alle tijden vermeden. Het is ook niet echt nodig bij deze workshop.

Aantallen

Firestarter en Find Your Why workshop:
Normaal gesproken maakt het aantal personen per workshop niet uit. Maar zolang we afstand moeten houden is er per workshop ruimte voor max. 10 personen (indien samenkomen is toegestaan).

Ruimte

Firestarter workshop:
Deze workshop wordt altijd buiten gehouden en er is alleen genoeg ruimte nodig om 1,5 meter afstand te kunnen houden.

Find Your Why workshop:
De ruimte moet groot genoeg zijn om 1,5 meter afstand te kunnen houden. De ruimte moet goed geventileerd kunnen worden. Een locatie buiten zou fijn zijn.

Mogelijkheden zien

Wij respecteren de regels van het RIVM en doen ons best om de gezondheid van onszelf en elkaar te beschermen. Maar binnen de regels kijken we maar al te graag naar wat er mogelijk is. Ideeën? laat het ons weten.

Design werk

Bijna al het ontwerp dat ik doe gaat via de computer en is voornamelijk digitaal werk. Alleen de briefings kunnen nu beter online of in een gesprek waar we 1,5 meter afstand houden.