Hallo! Ik ben Benno

Ik ben Graphic designer en faciliteer diverse workshops. In alles wat ik doe staat eenheid, eenvoud en empathie centraal.
Graphic Designer

Als designer kijk ik naar wie jij bent en wat je te vertellen hebt. Dit zet ik vervolgens om in duidelijke en krachtige beelden.
Workshop facilitator

Het versterken van de connectie met jezelf, elkaar en de natuur. Dat is waar mijn focus ligt tijdens het faciliteren van workshops.
Scroll verder om te kijken wat ik voor je kan doen of klik hier als je meer over mij wilt weten.Graphic designer

Beelden creëren die op een simpele en duidelijke manier een verhaal, identiteit of idee sterker maken, dat is mijn uitgangspunt bij het ontwerpen. Horen wat jij te vertellen hebt, samen graven naar de kern en dat omzetten in beeld, zodat jij daar verder op kan bouwen en je verhaal kunt delen.

• Logo’s • Infographics • Huisstijlen • Visitekaartjes • Identiteit • Video’s

bekijk mijn werk

Workshop facilitator

Connective Drumming

Drummen en samen ritmes maken werkt enorm verbindend! Het is niet voor niks dat mensen dat al duizenden jaren doen. Ik gebruik niet zomaar trommels, maar de handgemaakte Meraki-drums.Het maakt niks uit of je al ervaring hebt, of het voor het eerst doet; Iedereen kan mee doen. Goed naar elkaar luisteren, samen beats maken en jammen, dat geeft een gevoel van eenheid en OERKRACHT! Voor teambuilding, bedrijfsuitjes of energizers.

Lees verder

Firestarting

Zelf vuur maken en samen rond het vuur zitten, boost het zelfvertrouwen en versterkt de team-spitit vanuit een diepe oerkracht. Je leert je eigen vuur te maken met wat schors en een firesteel, gevolgd door een heuze ‘firestart challenge. We sluiten de workshop af met een lunch, diner of snack bereidt boven het door jullie gecreërde vuur. Een toffe workshop voor teamuitjes, familiedagen, vriendengroepen of voor mensen die meer met de natuur willen verbinden.

Binnenkort meer

Find Your Why

Een WHY is het drijfveer, overtuiging, het kompas dat ieder van ons voortbeweegt. Met andere woorden; je persoonlijke missie en kernwaarden. Of je nu een ondernemer, werknemer, leider of team bent. Of dat je zoekt naar duidelijkheid en richting voor je volgende stap. Je WHY is een constante factor die je die richting geeft en uiteindelijk voldoening en geluk opleverd. Tijdens een workshop of persoonlijke sessie doorlopen we het Find Your Why proces en formuleren we jouw persoonlijke WHY of de WHY van het bedrijf of team.

Meer info
Een ontwerp nodig, workshop aanvragen of samenwerken?
Stuur even een mailtje.

mail.bennobos@gmail.com