Fantaseren en creëren, daar draait het om bij het spel ‘Dikke Draai Ananas’. Teken onbestaande wezens aan de hand van drie woorden, zoals een ‘gespierde hinkel-trui’ of ‘gevlekte dans-kwal’. Daarna raad je wat de anderen getekend hebben. Zo ben je op een humoristische manier met ‘creatief denken’ aan de slag. Een tof spel voor iedereen boven de acht jaar.
Bestel het spel

€15,-

  BESTEL
*exclusief verzendkosten
Neem contact met ons op voor:
• Bestelling op factuur | • Bestelling uit België
• Grote oplage spellen

CONTACTVisie

Lees meer

Recensies

Lees meer

Voor wie

Lees Meer

Workshops


Creatief denken in de klas

Creatief denken krijgt een steeds grotere rol in het ‘leren van de toekomst’, het is een van de 21st Century Skills. We leven in een wereld die steeds sneller verandert en dat vraagt om flexibiliteit en creativiteit. Bij deze sessie ontdek je hoe je deze vaardigheid bij jezelf en je leerlingen traint. We oefenen met divergeren (zoveel mogelijk ideeën verzinnen), associëren, creatief waarnemen en onze verbeelding gebruiken. Plezier gegarandeerd!

Voor wie?
Leraren basisonderwijs, VO, MBO, HBO | Leerlingen of studenten

Meer info

Brainstorms & Creatief loskomen

Bij deze workshop gaan we brainstormen, bijvoorbeeld over een vraagstuk van jouw team of bedrijf. We gebruiken technieken die je helpen verder te denken dan de voor de hand liggende ideeën, op naar de originaliteit! Hier gebruiken we de tool ‘Brain Fuel’ bij. We gaan ook dieper in op creatief denken. Verbeelden, divergeren, associëren en creatief waarnemen bijvoorbeeld. Handige technieken die je na de tijd zelf kunt toepassen om lekker creatief door het leven te gaan!

Voor wie?
Bedrijven | (docenten)Teams | Leerlingen of studenten

Meer infoInteresse? Mailen maar!

verzinnige@gmail.com


Lesbrieven voor in de klas

Ben je leerkracht? Dan is Dikke Draai Ananas ook een handige tool om in de klas te gebruiken, want taal kun je heel mooi op een spelende manier aanleren.
Werkwoord, zelfstandig naamwoord, bijvoeglijk naamwoord… Veel leerlingen zullen hierbij niet meteen aan humor en creativiteit denken. Toch kan dat veranderen nadat je aan de slag bent gegaan met deze lesbrieven. De set bestaat uit 10 activiteiten om op een creatieve manier aan de slag te gaan met het aanleren van woordsoorten en samenstellingen. De kans is groot dat leerlingen er veel plezier aan beleven en daarom onthouden wat de verschillende woordsoorten zijn.


Prijs: Gratis

Voorbeeld Bestellen
Opmerkingen, ideeën of vragen?

verzinnige@gmail.com
Like de Facebook pagina voor meer creatief denken activiteiten.

Train Creatief Denken

En volg ook de Instagram.

Linda’s Instagram