Cacaoceremonie

Cacaoceremonie

Expanding your Heart’s Horizon

Ons hart – zo’n krachtige spier. Kun je het voelen, als je hart zich sluit? Als ze zich opent? Sta je vaak stil bij wat dit orgaan je brengt? In fysiek opzicht, emotioneel, en ook spiritueel. En dat ze klopt, zonder dat je erbij na hoeft te denken. Prachtig, toch?

In dit cacao ritueel maak je kennis met dit prachtige en subtiele vuurmedicijn, dat je helpt nog dieper in contact te komen met je hart en op een zachte en subtiele manier verbinding te maken met je diepste verlangens. 

Duizenden jaar geleden ontdekten de Meso-Amerikaanse volkeren de potentie van cacao als middel om zich te verbinden met het goddelijke, en ceremonies van geboorte tot begrafenis en van huwelijken tot oorlogsvoeringen kracht bij te zetten. Sluit jij je aan bij deze traditie?

Laten we samenkomen en de Food of the Gods eren. Onszelf eren!

Zondag 18:00 – 18:30 als opening van Ecstatic DanceAndere activiteiten