Thuiskomen bij jezelf

Thuiskomen bij jezelf

Ontspan, Relax, Speel, Dans, alsof er niemand kijkt…

Alles is oké. Wat heb jij nu nodig? Om helemaal met jezelf te kunnen ZIJN. Ik daag jullie uit en nodig jullie uit door verschillende meditaties, oefeningen en opdrachten om te zakken in je eigen verlangens en behoeften op elk moment. In een veilige ruimte gaan we samen op avontuur om uiteindelijk weer thuis te komen bij jezelf. ‘It paad werom is de wei nei hus’ / ‘de weg terug, is de route naar huis.’ Mijn naam is Klaske Veltman; ik ben o.a.. energetisch werker, creatieveling, ervaringsdeskundige, moeder en vrouw. Op het let’s start a Fire festival geef ik voor het eerst echt vorm aan mijn nieuwe onderneming: ‘Just be magical.’ Dit doe ik doormiddel deze workshop en ook aanwezig te zijn op het festival als ‘space keeper.’ Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en met jullie de magie in onszelf te ontketenen. Knufs Klaske

Zaterdag- & zondagmiddagAndere activiteiten