Dream into reality

Dream into reality

Een trancereis/ meditatie In deze reis neemt Phina je mee naar jouw droomleven, zodat jij die kan gaan leven! “Je kent het wel, dat deel van je leven dat nog net niet helemaal lekker stroomt. Je wilt verandering, maar hoe ga je daar komen? In deze reis breng ik je in verbinding met de vibratie van jouw droom, zodat jij deze neer kan gaan zetten.” Dream into reality Is een trance reis/meditatie waarbij we het onderbewuste deel van het brein laten geloven dat het doel al behaald is. Dit is namelijk het deel van jou dat blokkades opwerpt. Herken je deze gedachtes?; dat lukt me toch niet, dat gebeurt toch nooit, wat als… Zullen we daar eens verandering in brengen!?!? We gaan invoelen hoe het voelt als jij jouw droom al verwezenlijkt hebt. Hoe vaker je in contact komt met dit gevoel, hoe sterker jouw vibratie en uiteindelijk kans op manifestatie. Hiermee overwin jij je onderbewuste brein!. Dit is een tool die je ook nog eens thuis kan gebruiken tijdens je eigen meditaties. Winst!

Ik zie je graag! Liefs Phina

Zaterdag- & zondagmiddagAndere activiteiten