Connective Drumming

Connective Drumming

Drummen en samen ritmes maken werkt enorm verbindend! Het is niet voor niks dat mensen dat al duizenden jaren doen. Het maakt niks uit of je al ervaring hebt, of het voor het eerst doet; Iedereen kan mee doen. Goed naar elkaar luisteren, samen beats maken en jammen, dat geeft een gevoel van eenheid en OERKRACHT! Benno gebruikt niet zomaar trommels, maar de handgemaakte Meraki-drums.

Drummen is ontzettend leuk en het verhoogt ook nog eens de energie en team-spirit. Samen creëer je stevige beats, kom je in een flow tijdens het jammen en leer je op elkaar in te spelen. We doen oefeningen om even los te komen, gevolgd door uitdagingen zoals drumbattles en we sluiten af met een gezamenlijke jam. Een enorme boost voor het team, of zoals ik het noem: De Tribe!

Zaterdag- & zondagmiddagAndere activiteiten