Fantaseren en creëren, daar draait het om bij het spel ‘Dikke Draai Ananas’. Teken onbestaande wezens aan de hand van drie woorden, zoals een ‘gespierde hinkel-trui’ of ‘gevlekte dans-kwal’. Daarna raad je wat de anderen getekend hebben. Zo ben je op een humoristische manier met ‘creatief denken’ aan de slag. Een tof spel voor iedereen boven de acht jaar.
Bestel het spel

€15,-

  BESTEL
* exclusief verzendkosten
Neem contact met ons op voor:
• Bestelling op factuur | • Bestelling uit België
• Grote oplage spellen

CONTACTVisie

Lees meer

Recensies

Lees meer

Voor wie

Lees Meer

Workshop Creatief DenkenCreatief denken krijgt een steeds grotere rol in het ‘leren van de toekomst’, het is een van de 21st Century Skills. We leven in een wereld die steeds sneller verandert en dat vraagt om flexibiliteit en creativiteit. Bij deze sessie ontdek je hoe je deze vaardigheid bij jezelf en je leerlingen traint. We oefenen met divergeren (zoveel mogelijk ideeën verzinnen), associëren, creatief waarnemen en onze verbeelding gebruiken. Plezier gegarandeerd!

Deze workshop is voor:
• Leerlingen: Een workshop of workshopserie (van vijf lessen) om het creatief denkvermogen van leerlingen te trainen. We doen allerlei oefeningen over associëren, verbeelden, creatief waarnemen en divergeren.

• Leraren: Een workshop of workshopserie met handvatten om zelf in de klas aan de slag te gaan met creatief denken.


Vraag workshop aan Meer info
Lesbrieven

Gebruik Dikke Draai Ananas om op een creatieve manier woordsoorten aan te leren.
Werkwoord, zelfstandig naamwoord, bijvoeglijk naamwoord… Veel leerlingen zullen hierbij niet meteen aan humor en creativiteit denken. Toch kan dat veranderen nadat je aan de slag bent gegaan met deze lesbrieven. De set bestaat uit 10 activiteiten om op een creatieve manier aan de slag te gaan met het aanleren van woordsoorten en samenstellingen. De kans is groot dat leerlingen er veel plezier aan beleven en daarom onthouden wat de verschillende woordsoorten zijn.


Prijs: Gratis

Voorbeeld Bestellen
Opmerkingen, ideeën of vragen?Neem contact opLike de Facebook pagina voor meer creatief denken activiteiten.

Train Creatief Denken

En volg ook de Instagram.

Linda’s Instagram